Beste bezoeker van deze website,

Hartelijk welkom! De afgelopen jaren is er veel veranderd – privé maar ook in de wereld van de media. Check daarom deze website regelmatig, want op deze pagina worden ook de nieuwste ontwikkelingen aangekondigd.

Het Maison des Miracles hield enkele jaren geleden op te bestaan. Ik woon zelf nu in een klein dorpje waar ik geniet van de rust, en waar alleen nog plaats is voor zo nu en dan familie en vrienden. Dat betekent dat die magische plek waar gasten konden verblijven, opladen, kuren, yoga doen en verwend worden met gezonde maaltijden, voorgoed voorbij is.

Vanaf heden is het ook niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een persoonlijke opname.

Het betekent beslist niet dat ik helemaal onbereikbaar ben! Je kunt nog steeds mailen met al je vragen. En op verzoek kom ik nog steeds naar Nederland en België voor het geven van geïnspireerde workshops over mindfulness, helen met klanken, yoga, zonnegroet.

In deze website vind je de producten, boeken, en cd’s. Nieuwe ontwikkelingen zijn onder meer Oasis apps in Google Play en de AppStore.

Er is nu ook een speciale online website met meditaties voor iedereen die geen app wil installeren of een andere meditatie wil beluisteren of downloaden zonder een cd te kopen. Deze site heet www.dickderuiter.eu. Je kunt hierop voor een klein bedrag onbeperkte toegang tot een meditatie kopen.

 

Alle goeds,

Dick de Ruiter

12, Rue de Fontbourgues
11330 Albières