Kalmtetechniek

een ideale anti-stress methode die iedereen moeiteloos kan aanleren....

 

Via deze pagina is het mogelijk om dit e-boek van Dick de Ruiter voor 12 Euro te downloaden. De methode die in dit boek wordt beschreven werd ontwikkeld door de Engelsman Paul Wilson en in detail uitgewerkt door Dick met tekst en foto's.

 

 

In tegenstelling tot yoga kun je deze techniek eenvoudig thuis uitwerken zonder op les te gaan. Wanneer je de methode eenmaal goed kent kun je deze steeds weer toepassen om stressklachten effectief te lijf te gaan, want de techniek kost weinig tijd, is speciaal geschikt voor luie mensen en voor degenen die geen zin of tijd hebben in langdurige yoga- of tai chi-oefeningen; en toch is de methode heel werkzaam om je spanningen in enkele ogenblikken af te bouwen. Simpel, duidelijk, zonder franje, direct waar het om gaat: zo is dit boek opgebouwd.

 

Het e-boek komt met duidelijke foto's zodat het eigenlijk niet mis kan gaan. Binnen een week oefenen weet je hoe het werkt en kun je ermee aan de slag!

 

 


Hoe bestel je dit e-boek?

Vul het formulier hieronder in en druk op de knop "verzenden". Zodra dit formulier ontvangen is krijg je per e-mail een bevestiging, waarna je dan het boek kunt downloaden als Word-document.
Op deze manier bestel je het boek als je het meteen wilt printen om te lezen. Wil je het e-boek op jouw desktop of mobieltje lezen bestel dan die versie, op de andere website www.meditation.dickderuiter.eu.

Hier vind je ook nog veel meer goedkope e-boeken die jou verder kunnen helpen.

 

Naam:
Woonplaats:
E-mail:
Datum: